Direktlänk till inlägg 6 juli 2009

Tillbaka i en uppkäftig t-shirt.

Av Martina - 6 juli 2009 20:35
http://www.youtube.com/watch?v=-8JRtGMBUz0

Tjo!

Tänkte skriva ett muntrare inlägg som alla okända (och kända) vänner kan läsa. Det från förra året är deperimerande.

Nu är jag då 18 år och ska köra en sammanfattning av vad som hänt sen sist.

  • I Januari bröt jag med Jennie (tidigare känd som Slicey här på min blogg). Först av en orsak, men sedan blev det flera till. Summa kardemumma så tänker jag på henne var och varannan dag, men det känns ändå bäst såhär.
  • I samband med det så började jag prata mer med Madde (tidigare känd som Maddie) och nu är vi väldigt bra kompisar. Det känns otroligt bra, för vi är på samma våglängd, om ni förstår vad jag menar.
  • Jag har konstaterat att jag är kär i 3 personer: Mr. Perfect som bara finns i mina drömmar (men han är så sjukt snygg och omtänksam osv...suck), Min snygga lärare - som jag dock inte ska ha i något ämne nu i tredje året. Den sista håller jag hemlig för allmänheten. Madde vet, Sara vet, kanske han själv vet men tror detär oseriöst (det är det INTE.)
  • Lucas (tidigare känd som Ludde) har nu i juni gjort en kovändning och är totalkär i en tjej från Motala. Så nu skiter han i Madde och mig. Så mycket för det. =/
  • I år har jag ett nyårslöfte som hittillsfungerat utmärkt: att inte dricka Coca-Cola under hela året. Förra gången jag försökte så sket det sig i Mars, då jag råkade dricka det av misstag. Ni ANAR inte hur svårt det var att ställa om svaret på frågan "Och vad vill du dricka till?". I april-maj lyckades jag ändra det svaret.
  • Jag har gått på min livs första dejt i juni. Tyvärr så gillade jag inte killen, men det är trevligt att veta att någon kan tycka om en.
  • Jag är medlem både på Facebook och Last.Fm. Inte under samma namn, men jag är medlem där i alla fall.
  • Den 30:e april köpte jag en extern hårddisk. Den är jag väldigt tacksam över, för jag började få problem med att lagra alla mina nedleddade avsnitt av Våra Bästa År. Det är helt otroligt att jag har avsnitt från mars i förra året!
  • Jag har några kompisar i klassen sen jag bröt med Jennie. Eller jag tror dem är mina kompisar. Det är lite förvirrande att alla umgås med alla. Kan det inte bara vara bestämda gäng som i min klass på högstadiet?
  • I februari gjorde jag en mindre revolt och började försöka vara mer rockig och tuff. Det går sådär, för jag är egentligen en väldigt snäll, sympatisk, blyg och tystlåten människa.
  • Jag följer några olika bloggar. Det är intressant att följa andra människors liv och deras tankar. Speciellt eftersom de är kändisar.
  • Det allra senaste är att jag var på Arvikafestivalen som var alldeles nyligen. Jag och Madde sov hos min moster på en skumpig luftmadrass. Men jag fick några minnen som jag sent glömmer och skavsår på fötterna.
  • I maj hittade jag en lila sackosäck som låg på asfalten. Så klart att jag tog med den hem, tvättade den och lagade den. Dumt nog så gjorde den mattan fuktig, som i sin tur fått en mörk fläck. Jag hoppas att det inte är mögel...
  • Nu i sommar har McDonalds en kampanj för Cola-glas igen. Jag är fast besluten att ha alla 6. Jag har de 4 som sålts hittills. 2 av dem är samma gröna, för den sabla resturangen byter aldrig sina glas. Men den som vill byta bort sitt limegröna glas som ett grönt får gärna kontakta mig.
  • Mitt projektarbete i tredje året på gymnasiet är att skriva en novellsamling om hur det är att vara kär i en lärare. Funderar på om jag ska utveckla en av mina noveller istället... Hur ska det gå?

Ja, det var väl allt. Jag har säkert glömt någonting, men men. Youtube-länken är till låten Fairytale. Den passar in på mig, speciellt refrängen.

Ha det!

// Fröken Anonym 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards