Direktlänk till inlägg 9 september 2008

Ett halvår kvar!

Av Martina - 9 september 2008 17:45
http://etext.virginia.edu/etcbin/toccer-new2?id=ChoKiss.sgm&images=images/modeng&data=/texts/english/modeng/parsed&tag=public&part=1&division=div1

*tar ett djupt andetag och är jätteseriös*

Idag, är det ett halvår kvar tills jag fyller 18 år. Alltså att jag blir myndig.

TJOHO! Fast jag har inte firat det. Tänkte köpa lite godis på Hemköp innan jag åkte hem, men då kom bussen, så då sket jag i godiset. Får se om jag pallrar mig iväg senare. :p

På tal om bussen, när bussen var nere vid välsviken blev det plötsligt stop i vägen. Sen såg jag att någon hade en stor kanot på sitt släp, så den och deras eskort var tvugna att åka jättelångsamt.

I lördags träffade jag Maddie. Vi åkte ner till Filipstad och gick på Oxhâlja (Oxmarknaden på ren svenska). Jag hade drygt 450 :- och hon hade 500 kr. Jag köpte följande: Ett namnhalsband med mitt namn, en doppad munk med strössel (mums!), en t-shirt som det står "världens bästa mamma" på (jag gav den till min mamma såklart :p), fem pins och ett litet rött hjärta i "vinst varje gång" ståndet. Det är jag ganska nöjd med. Vi var där i tre timmar, men det räckte. Det duggregnade och mina skor läckte in vatten. >.< XD

Åh, igår hade jag SÅNG! :D Jag har låten Vågar du vågar jag med Sanna Nielsen. Den är jättebra, tycker jag. ^^

Förresten, här utanför köksfönstret är himmlen blå och solen går sakta ner. Det är väldigt fint väder idag. Synd att det inte var det i lördags. XD

Men nu ska jag göra nåt annat. Får se vad det blir.

Hej då, ni där ute i cyberrymden!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se