Direktlänk till inlägg 4 september 2008

4 September

Av Martina - 4 september 2008 16:59
www.days.nu

Tjo!

 Jag kom på nu, att om en vecka så är det 11 september. Alltså årsdagen för terrorist-attacken på Tvilling-tornen i N.Y

Jag har skaffat mig en användare på bilddagboken nu! Är faktiskt roligt att lägga upp bilder och kommentera andras. ^^

Nu är skolan igång igen. Kämpar med läxorna, för läxor är inte roligt. Får hålla god min för Slicey's skull. :)

På tal om skolan, vi har fått varsin MacBook i år! Den är mycket smidigare än min andra laptop, men jag saknar att kunna ladda ner VBÅ till den. Istället för att välja "spara till disk", så blinkar det till med Quicktime-loggan, och den lilla rutan är svart. Vad är det MED datorn egentligen?! :S

Åh, på VBÅ-forumet så är jag med i leken Maffia. Det är jättekul! Vi dödade läkaren, och det var väldigt förvånande. O.o Nu är vi bara 9/10 kvar.

Men nu ska jag surfa vidare på nätet.

Surfa lugnt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se