Direktlänk till inlägg 17 augusti 2008

I'm back!

Av Martina - 17 augusti 2008 15:07

Tja! Har ni saknat mig? Jag råkade ta en paus nu under juli, men huvudsaken är att jag skriver nu, eller hur?

Jag har sommarjobbat i tre veckor, och det var helt okej. Min handledare var toppen! Och min jobbkompis Henrik är med i stadens hemvärn. Oo :p

Vad gjorde jag då för jobb? Jag lekte fastighetsskötare. Rensade ogräs, bytte lampor, rensade vinden, hade en timmes lunch...Rätt okej, som jag sa tidigare. Ett minus för att stå på knä och rensa ogräs bara. ^_^

9 Juli var jag på RixFm festivalen när den var i min hemstad. Jag och Maddie gick på den ihop, även fast hon inte är mycket för radiomusik. Från starten hamnade vi ungefär lite framför mitten i folkmassan, men kom närmare allt eftersom. Surris ringde strax innan det började och undrade vart jag stod, och bad mig att räcka upp handen, så att hon och hennes andra kompis kunde gå till oss. Vi var för långt fram, så hon gav upp efter 20 sekunder. XD Publiken sjöng nästan hela Watching the Stars, Brolle's gamla låt. Det var ganska häftigt, han sa att han fick gåshud. Jag tror han blev tårögd också. Oo :) Innan konserten tog Surris en bild med mig ihop med duon Nordman! Det var så COOLT!!! Jag är inget stort fan, men det var skitkul ändå! :D

Inspirationen till min fan fiction har vart dålig, men imorgon får den nog ny fart. De jag skriver om verkar ha en scen ihop, det har de inte haft sen november-december nån gång. XD

Mina kompisar IRL då? Tja, de klarar sig. Mitt "gäng" har en del problem, och jag hoppas de löser sig snart.

Åh just det, om jag inte sagt det så säger jag det nu. Jag har slutat prata med Odågan. Han är en stor idiot i mina ögon, det är en av orsakerna. Resten vill jag inte gå in på.

Jag har börjat titta på en ny serie. Eller ny och ny, jag ser igenom avsnitten som gått på svensk TV. Serien heter Avatar. Känner ni igen den, eller är ett fan av den själva, så slå gärna en pling till mig. :)

Skolan börjar på fredag igen. Känns sådär. Men det här året hoppas jag blir bättre än förra året. Ettorna börjar redan på torsdag, de stackarna. XD

Oj, blev ett långt  inlägg idag. Men så har jag inte skrivit på över en månad också. :p

Hej då, alla där ute! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se