Direktlänk till inlägg 30 juni 2008

Inåtvänd Planerande Konkret Känslostyrd Person

Av Martina - 30 juni 2008 23:15
http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Tjo!

Idag har det hänt ingenting. Jag skulle ha vart med Slicey idag, om vi inte bråkat på msn i söndags. Första gången hon hör av sig på två veckor, och hon vräker ur sig en massa skit! Det slutade med att jag blockerade henne och hennes pojkvän Odågan. Tänker inte berätta vad vi bråkade om, men min dagbok vet. Och så sparar jag mina chattar.

En god nyhet är att jag har fått sommarjobb! :D Det är i princip parkarbete, då mina sysslor är: Arbeten i planteringar, gräsklippning, städning. Rengörningsarbeten med högtrykstvättar. Undrar om jag får tvätta bort klotter? Oo XD

Lönen är på 42 :- i timmen. Det står dock inte hur många timmar per dag jag ska jobba. :S Hoppas det är åtta timmar. Då skulle jag tjäna 4 800 kr. Jag jobbar perioden 28 juli - 15 augusti. Bara så ni vet. :D

Förut gjorde jag ett personlighetstest. Det är dagens bild till inlägget, om ni inte listat ut det. :p Det stämmer ganska bra in på mig, om jag får säga det själv. ;)

Nej, nu ska jag slut för idag. Mr.Music vill chatta med mig. ^^

Go'natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se