Direktlänk till inlägg 24 juni 2008

Popitopp!

Av Martina - 24 juni 2008 19:24
http://tvplaneten.se/

Haalå, hallå! :D

Känner mig glad just nu. Kan bero på att jag lyssnar på må-bra-musik just nu. Låten Popitopp med bandet Dag Vag. De var aktiva på 80-talet, men låten hamnade på min dator ändå. ^^

Idag vaknade jag 12.25 Sent för att vara mig, men jag somnade strax innan 3 också. :p

Åt frukost, såg på tv, satt vid datorn, tog en promenad med in hund Joey, suttit vid datorn, ätit middag och suttit lite till vid datorn. Otroligt osocialt, jag vet men jag har inte haft nåt bättre för mig idag. XD

Just det, när min moster var här i helgen hade hon med sig en ljusblå tunika. Den är för stor för henne, så jag fick den. Den passar jättebra på mig. :)

Igår tog jag och Surris en promenad. Vi hade inte sets på en månad innan, så jag kände att det var läge nu. ^_^ Vi pratade om allt möjligt. Öste skit över Odågan, snackade om festen som blir av i början av juli, hennes festivaler, äckel på internet och en massa annat.

Jag tog med mig paraplyet, för jag kände hur det duggade lite när jag gick. Ungefär 15 minuter efter att vi möts så började det såklart regna. Vilken tur att jag tog med mig paraplyet! :o ^^ Men sen klarnade det upp igen och vi fick syn på en regnbåge. ^^

Vädret ha för övrigt varit väldigt ostabilt se i fredags. Regn på morgonen, solsken, mulnar på, lite regn och solsken igen. 

Tv ikväll är Allsång på Skansen 20.00, följt av Parlamentet 21.00. Ska bli skönt med en paus från datorn. :p

Mennu ska jag sluta för idag.

Ta hand om er, därute! 

 
ANNONS
 
virre

virre

24 juni 2008 19:50

heheh va komiskt att ja kom in på din blogg just nu, satt oxå o lyssna på den låten

http://virrehelaveckan.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se