Direktlänk till inlägg 22 juni 2008

Oroa er inte, jag finns fortfarande. :p

Av Martina - 22 juni 2008 23:34
www.fanfiction.net

Tjo!

Nu skriver jag här igen! :D

Och nu är det LOV! Eller, det har vart ganska tråkigt de senaste dagarna. Suttit, suttit och bara suttit dagarna i ända framför datorn, medan jag förtvinar och får sittsår.

Hmm. Har inte pratat med Slicey på 10 dagar nu. Undrar om hon vart med sin pojkvän Odågan hela tiden? :o Borde ringa henne imorgon.

Tja, min avslutning var okej. När min söta mattelärare sjöng och spelade gitarr i sista låten som alla sjöng, då fylldes jag av både glädje och sorg. Skönt med sommarlov, men synd att mitt busskort inte längre gäller. :(

Såg på filmen Legaly Blond förut. Den var bra, men de hade med en cool sak. De nämde min favvosåpa Våra Bästa År i ett klipp! :o :D

Just det, jag har lagt ut fanfiction om såpan på sidan jag tipsar om idag. Det jag skrivit är på svenska. ^^ Den ena är sorglig, medan den längre är, okej också sorglig, men den har mycket mer än så också. Är klart värt att läsa. :p

Men nu ska jag fortsätta chatta med Maddie. :)

Go'natt, gott folk! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se