Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Sista maj!

Av Martina - 31 maj 2008 23:47

Ha! Första, och sista, inlägget den här månaden! XD


Hej på er, förresten. ;)

Mitt liv är kaotiskt stressigt de här dagarna. För det första så har jag 2 prov på måndag, vilket jag bara är hyfsad förbered på. För det andra så startade jag ett gräl med min bästa kompis i torsdags.

För att göra en lång historia kort, så är jag j*vligt trött på hennes pojkvän, som behandlar henne, mig, Maddie och Ludde som skit. Nu är hon hjärntvättad av honom och försvarar idioten. Tur att Blaster stöttar mig den här gången. Nu går det faktiskt bra, för första gången när jag grälat med någon. Och nej, han är inte min pojkvän. Han är hennes ex, som bryr sig om henne fortfarande.

Övrigt som hänt idag?

Tja, jag hade ett mini-marathon av Våra Bästa År med 2 ½ avsnitt som jag inte hade sett än. Det sista blev bara halft, för hela hade tydligen inte blivit nedladdat. :S Får ladda om det inatt.

Sen så har jag suttit vid datorn. Lyssnat på musik, surfat på nätet, fortsatt med grälet, chattat med andra kompisar...Det vanliga. :p

Och ni, jag vill tipsa om det danska bandet Junior Senior. De är skitbra, iaf de låtarna som är ett par år gammla. De nyaste har jag inte hört än. ^^ Och låten Undantag med Bo Kaspers Orkester är också skitbra! Lyssna på dem, vettja! :D

Men nu ska jag sluta för den här gången. Maddie vill chatta med mig. X

Go'natt! 

 
ANNONS
 
sanna

sanna

1 juni 2008 00:00

Hej.

Gå in på min blogg och gör "Dagens bra"

Din dagens bra kommer visas i ett inlägg, och en länk till din blogg

ha en bra kväll

http://sannassanna.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se