Direktlänk till inlägg 10 mars 2008

Övningskörning!

Av Martina - 10 mars 2008 19:40

Hejsan, ni som läser min blogg!

Jag och min storebror övningskörde med mamma idag. Fast inte så mycket för min del. Jag körde bara 10 meter i 20 km/h. ^^

Han råkade dra loss handtaget till växelspaken, men det var lätt fixat. XD  Det händer alltid någonting när man övningskör. :p

Jag fyllde 17 år igår! Wei! :D Jag fick följande i present: en mp3 spelare, sammanlagt 600 kr, Mika's album Life in Cartoon motion, en 1GB USB-minne, och en liten ficklampa att ha pånyckelringen. Och det är jag nöjd med

Sassan frågade igår vad jag önskade mig till på fredag (för jag har fest för mina kompisar då) och jag sa "Nja, jag har fått allt jag vill ha. En pojkvän skulle jag vilja ha, men det kanske är för mycket begärt." :p
 Precis alla killar, jag är SINGEL, så passa på! xd :-p ^^

Och hörni, jag upptäckte en bonusgrej igår. USB-sladden som följde med mp3:n, den passar till mobilen också. Nu kan jag ladda upp bilder som jag själv tagit! :D

Därför passar jag på att ha med en bild på min hund Joey i dagens inlägg. :)


Och hörni?

Kör lugnt! ^_^

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se