Direktlänk till inlägg 15 februari 2008

It's a dirty job, but someone's gotta do it...yeah

Av Martina - 15 februari 2008 19:01

Tjennare alla levande varelser! ^^

Idag har jag haft temadag i skolan. Temat var Rampfeber. Vi fick prata om hur det är när man är nervös, och så fick vi jobba i små grupper.

Jag sjöng inför hela min grupp. Det gick asdåligt, för jag och Peter, som spelade piano, var i otakt. Att han inte är min sånglärare hjälpte inte heller. Men men, sånt händer. :)

Igår var det Alla Hjärtansdag. Jag hade en av dem roligaste dagarna på länge. Jag, Slicey, Blaster, Maddie och Ludde hängde på sta'n. Jag och Slicey spelade bordshockey. Inte sånt med hockeyspelare, utan den andra sorten. Där det är ett plant bord, två små hål som är 'mål', en rund grej till de två spelarna, för att kunna skjuta iväg/stoppa den runda plattan som man gör mål med.

I alla fall, vi spelade tre omgångar. De två första slutade 4-4. Sista omgången vann jag med 9-6. Hon surade och jag skrattade. XD

Sen gick vi in på Hemköp. Jag köpte en lite chokladask med chokladhjärtanoch en Magnum classic. Jag vet, man brukar inte äta glass mitt i vintern, men jag gjorde det ändå. Blaster köpte fem brkar energidryck och ett paket med ostkuber, till Slicey. Egentligen var han skeptisk till det, men jag sa "det står max fem burkar per dag. Då är det okej". Sedan drog vi till Uno a.k.a Ungdommenshus.

Ja ja. Orkar inte skriva mer. Ska hämta kladdkaka och se på tv4 hela kvällen. =)

Hej då, alla jordbor!


P.S Undrar ni över titeln på inlägget? Det var en grej vi skulle sjunga sist på dagen. Bara så ni vet. :p 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se