Direktlänk till inlägg 7 februari 2008

Nyheter!

Av Martina - 7 februari 2008 19:24

Välkommen till dagens nyheter. Kvällens reporter är Tuss.

- God afton. Första nyheten: Slicey har dumpat sin expojkvän Odågan för sista gången. Detta hände igår kväll vid 21-snåret. Orsak: Extremt jobbig.

Nu är hon ihop med sin nya pojkvän Blaster, som är ungefär 20 år, ett par år äldre än henne själv. Paret säger att dem är mycket lyckliga.

- Slut på kvällens nyhetsinslag.

--------------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Tjenare där ute! I mitt liv har det inte hänt så mycket. Hängde på sta'n med Slicey, Ludde och Surris förut. Egentligen skulle Evald också följt med, men Odågan fick honom att följa med honom istället. Av egen fri vilja, dock. =//

Slicey följde med mig hem sen. Hon stannade i ca 1 och en ½ timme. Sen tog hon bussen ner till sta'n, för att ta en buss därifrån hem.

  Och nu kom jag på en sak! Igår konstaterade jag och Slicey att jag är hennes mamma, för jag är som en extra-mamma i skolan åt henne. Det som är konstigt, det är att hon redan är 17, men jag blir det först i mars. XD

Men nu ska jag läsa fan fiction. Kanske chatta lite också. Ska se på Du är vad du äter och Las Vegas senare.

Go' kväll!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se