Direktlänk till inlägg 5 februari 2008

Kärleks semla <3

Av Martina - 5 februari 2008 22:36
http://www.youtube.com//watch?v=fk6LFBYHDWo

Tjo!

Just nu är jag trött, för jag hängde på sta'n från klockan 15 till 20. Jag kan inte ens skriva rätt, utan måste rätta varannan sekund, på ett ungefär bara. ^^

Och jag har en nyhet att berätta! Maddie och Evald är IHOP!!

De flamsade på MSN igår kväll, och det slutade med att dem nu är ihop.

Det känns lite konstigt att Evald är ihop med någon, men det skulle ju hända förr eller senare ändå. ^^ Lyckoönskningar till det nya paret! XD

Och en nyhet till! (Jag vet, TVÅ nyheter! :o) Jag är KÄR! Han med stort H cyklade förbi mig när jag var påväg till Mitt i City (det är ett shoppincentrum) och då suckade jag sådär glatt, men längtansfullt. Ungefär som tjejerna suckar efter drömprinsen på film. Synd att jag inte vet när jag kan träffa honom snart. Kanska i jun, om klassåterträffen blir av. Jag vet, det är sjukt långt kvar tills dess, men jag kan i alla fall hoppas! <3

Btw, länken är månadens youtube.com - länk i nya Okej, som kom med posten idag. Ganska häftigt, det där med mänsklig beatboxing. xd

 God natt, mina små hjärtevänner där ute! <3

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se