Direktlänk till inlägg 21 januari 2008

Rubrik saknas

Av Martina - 21 januari 2008 22:34

Hejsan!

Idag har jag vart i skolan. Förmiddagen var tölig, men eftermiddagen var bra. Jag hade balett efter lunch. Det är ganska krävande. Att vara vid stången är svårast, för jag måste vrida på huvudet för och se vad min lärare gör. Så jag blir aldeles snedvriden. :s ^^

Teatern därefter var jätterolig. Väldigt mycket arbete med samma person, konstigt nog. Inte mig emot. =) Jag och en annan tjej stod och skrek till varandra i en övning.

"NEJ"
"JO"
"NEJ"
"JO"

Jag skulle vara en tonåring som ville gå ut, och hon föräldern som inte ville att jag skulle gå ut. Det var skitkul! XD

När jag kom hem försökte jag få mitt W-LAN att fungera. Men det gör det inte. Och jag hittar inget förbannat nummer till kundsuporten! BAJS! :@

Till råga på allt så fungerade inte danska HP idag. Och ingen vet varför. En teori är att det blir för mycket med alla svenskar som kommer dit, nu när svenska HP stängdes ner igår. :( Dumma SVT...>:(

Näe, nu är det dags att krypa ner i sängen och sova. Ska upp 8.00 imorgon också, serru. ^^

Sov gôtt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se