Direktlänk till inlägg 20 januari 2008

Hundeparken - igen!

Av Martina - 20 januari 2008 22:09
http://www.dr.dk/skum/hundeparken/

Tjo!

Idag var den danska Hundeparken äntligen öppen. :D Jag hade en väldigt bra dag, för att vara nybörjare. ^^ Jag var inloggad där i cirka sex timmar igår. :)

Min hund är lite gul/brun, tror jag. Tror???

Efter ca 10 minuter kom en cocktailbomb flygande och landade på mig. Bomber är nästan alltid dåliga, även i det här fallet. Om den här cocktailbomben exploderar på en händer två saker; man förlorar 15 karmapoäng och förblir svart resten av dagen. Det som är positivt är att jag bara hade 5 poäng när den smällde.

Där har ni förklaringen till att jag inte vet färgen på min egen hund. ^_^

Jag hittade ett par saker på marken, och fick två hattar. Nyss så köpte jag en gul peruk av en hund för 250 köttben. Nu kan ingen missta mig för en kille, som några har gjort idag. =/ (Jag skulle kanske döpt mig till MissM istället för MixM på SKUM. XD)

Jag har grävt ihop flera hundra köttben idag. Först 17. Sen lite mer än 400. 400 - 250 = 150. Sen hade jag grävt ihop ytterligare så att jag hade kanske 302 kb.  Inte dåligt på första dagen, va? :p

Fast jag har fortfarande lägst rang. Hoppas att jag kommer en nivå högre imorgon. Det vore kul. XD

Och föresten, min hund gifte sig idag. Undrar hur det äktenskapet håller. Lol. :q

Men nu ska jag lägga mig. Måste gå upp 8.00 imorgon bitti. ^^

Go'natt alla vovvsingar (och människor)!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se