Direktlänk till inlägg 19 januari 2008

Tråkigt!

Av Martina - 19 januari 2008 17:09

Ja, så har min dag vart hitils. Ingen online på msn, för den delen eller.

Jag drömde om Hundparken inatt. Det gör jag några gånger varje år. Nu tänkte jag:

"Jag ska nog ta en titt på den idag, för datorn klarar det nu." Men när jag kommer till svenska HP möts jag av ett sorgligt meddelande.

HUNDPARKEN UPPNÅR NIRVANA.

Nirvana är ju en bra sak, eller hur? Men i det här sammanhanget är det dåligt. HP läggs ner imorgon. Och inga nya hundar släpps in den här veckan. Jag som hade velat ta en titt på min gamla chattvärld! :(

Svt hade inte råd att ha hundparken mer, och ingen ville ta över den.

Det är nästan så jag vill gråta. Men det har jag inte gjort. Hade kanske gjort det om jag vart aktiv där den senaste tiden.

Jag ville bestämt promenera omkring med en hund på internet, så jag skaffade en dansk hund istället. Den döpte jag till Tuss.

MEN, den danska hp är nedstängd! Det är 1 hund därinne, som är admin eller liknande. Hela danska hp uppdateras tydligen- utan förvarning - idag.

Men nu ska jag försöka göra nåt annat.

Bye! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se