Direktlänk till inlägg 15 januari 2008

Ostkrokar!

Av Martina - 15 januari 2008 22:19

Vet ni vad ett annat ord för (paranteser) är? Min mattelärare kallade dem för ostkrokar idag. Är det bara jag som tycker det är konstigt? ^^

Hursomhelst, jag var inloggad på habbo.se förut. Och jag ar inne där i 2 ½ timmar! Det är det längsta på flera år. Visserligen har jag knappt vart inloggad där de senaste 2 ½ åren, men ändå. Och gissa vad? Jag är förlovad där!

"Vill du gifta dig med mig?", sa killen

":O JA!! :D", svarade jag. Jag blev ganska chockad. Vi möttes idag. ^_^ Får väl logga in där imorgon igen. :)

Jag var inne där för att blip var tillfälligt nerstängt. Dem hade akut uppradering - eller något sånt - klockan 17.00 och då kunde ingen vara inloggad där. Hann dock logga in i en kvart innan. =)

ÅH, dagens Våra Bästa År, var helt otroligt! Will's min var som om det vore julafton igen, när hans föräldrar kysstes. XD

Men nu ska jag lägga mig. Orkar inte fokusera på bloggen mer. :p

Go'natt!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se