Direktlänk till inlägg 12 januari 2008

Min dag!

Av Martina - 12 januari 2008 22:53

Jag har just lärt mig en sak. Ät inte kexchoklad i sängen. Det smular. ^^


Men men, jag har vart på filmkväll med kompisarna. Slicey, Ludde, Smulan, Surris, Artemis och Maddie. Och Slicey's  pokkvän Odågan. :p Vi var hemma hos Artemis.

Hon bjöd på tacochips som det var köttfärs och ost på, med cidder till. Inte riktig cider, utan alkoholfri äppel- och pärondryck med ciderkaraktär. ^_^ Sedan hade hon fått en ½ kilos påse chips som vi skulle dela på. Tro det eller ej, allt blev uppätet! :-o XD

Sen såg vi på Natt på Muséet. Efter det började vi babbla, och det gjorde vi ända till klockan 21, för då ville Artemis se filmen Analyzera mera (Analyze this), som gick på 5:an. Men vi babblade til och från ändå. :p

Tidigare idag kom min moster och gammel-moster för att gratulera min storebror, som fyllde år tidigare i veckan. Mamma gjorde en marsipantårta, och halva är fortfarande kvar. Det blir tårta imorgon också! :D

I veckan såg jag klart på animén Ouran High School Host Club (OHSHC). Gud vad jag grät under sista avsnittet! Och säsong 2 ligger inte uppe på Youtube än! :( Men jag kan i alla fall läsa fan fiction om serien. Det är en tröst, men jag skulle vilja se mer.

Jag ska nog läsa det nu. Strax efter att jag tagit av mig kläderna, för det är så VARMT av någon okänd anledning. :?

Go'natt! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se