Direktlänk till inlägg 8 januari 2008

Dum dator och skola igen

Av Martina - 8 januari 2008 22:04

Tjo!

Jag får damp på datorn snart!

1, Jag har inte vant mig vid tangentbordet än, så jag råkade radera det jag skrev förut. När det händer så är det skitirriterande! :@

2, Mina armbågar är helt torra och ömma p.g.a att jag lutar mig på dem när jag ligger i sängen.

Jag måste SERIÖST ringa kundsupporten imorgon och be dem hjälpa mig att installera trådlöst internet. Annars skadas min hälsa ännu mer, och det vill jag ju inte. :(

Men i alla fall! Idag var min första skoldag efter lovet. Jag var nära att packa ner gympakläder till första lektionen, men sen såg jag på det nya schemat och såg att jag inte har gymnastik på tisdagar längre. Tur det. :-p

Min skola FUGIK är ganska bra. Liten, lugn och mysig. Det går lite fler än 100 elever här just nu, men det kommer ca 60 stycken till HT-08. Dem kommer nog, för då får vi varsin egen LAPTOP från skolan! :-D

Men nu är jag  trött. Vi hörs!

Adios, amigosP.S Grattis till min storebror som fyller 19 år idag. :D 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se