Direktlänk till inlägg 6 januari 2008

De senaste dagarna

Av Martina - 6 januari 2008 19:32

Hej igen!

De senaste dagarna har jag bara haft töligt (tråkigt) här hemma i sängen. Ja, sängen! Min laptop, som jag skriver på, kan jag bara ha internet på då. Lång historia...8-)

 Men i alla fall, vad har jag då gjort hela dagarna i sängen? Jag har gjort följande: Chattat på msn, läst fan fiction, spelat spel, rippat musik, lyssnat på musik och sett olika videor på youtube. Och gått ut med hunden varje dag. Och ätit mat. Och sovit. Och gått på toa. Och...Vart var jag nu igen? Just det, jag ska förklara vad jag gjort sedan i torsdags. XD

Igår började jag se om en favoritserie på YT. Den heter: Ouran High School Host Club. Den är en japansk anime, fast manga från början. Så dem pratar på japanska i orginalet, dock så finns den dubbad till koreanska också, men det är inte lika roligt som på japanska. Och det är textat på engelska.

Den animen är precis i min smak. En romantisk komedi, men lite spänning då och då. :D

Ni kan hitta info om den serien på wikipedia. Jag är inte helt 100 på om det fanns nåt på svenska, antagligen inte XD, men det finns på den engelska wikin.

Aja, det här är min penultimateday innan skolan börjar igen. Hoppas att jag inte dått dålig kondis under lovet. Det har ju bara gått två veckor sedan jag haft gympa...Jag är dödsdömd. :p

Nu ska jag fortsätta chatta. Ni som läsare får ha det bra.

Hej då! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se