Direktlänk till inlägg 2 januari 2008

En händelserik eftermiddag!

Av Martina - 2 januari 2008 22:30

Tjena alla läsare! Kul att ni tagit er hit till min blogg. :-p

 Jag har gått en hel del idag. Jag och Mr.Music gick runt på stan idag. Eller nere på centrum, hur man nu vill säga det.

Fast först stod jag på torget och väntade en halvtimme. Jag var inte helt 100 på vart vi skulle mötas, så jag ställde mig där i förhoppning om att det var rätt ställe. FEL! Men han kom, och vi hade jättekul.

 Jag köpte en väggkalender och han fixade med sitt busskort. När vi var påväg bort från buss stationen upptäckte han att en vante saknades.

"Jag såg en blå vante på golvet när vi gick. Det är nog den" sa jag. Och då gick vi tillbaka dit. Väl där så fick han tillbaka den. Tur att jag såg den. XD

Senare åt vi smörgås på Mitt I City (det är ett shoppcentrum för den som undrar). Han hade med sig dem, och var snäll nog o ge mig den ena.:)

Sen tog vi bussen hem. Vi gick in på biblioteket och lånade böcker också. Först ville han inte, men sen sa jag "vill du att jag ska läsa 'Nya Testamentet' istället?". Då hade han lust att gå in dit.

Jag har lånat Räcker det om jag älskar dig? av Katarina von Bredow och Robin Hood av Howard Pyle. Det borde räcka till nästa bokpaket kommer. :D

Nu ska jag fortsätta med mitt riktiga liv.

Sayonara!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Martina - 25 januari 2012 21:56

Jag ska recensera filmen Jag saknar dig (2011), som är baserad på boken Jag saknar dig, jag saknar dig! av Peter Pohl och Kinna Gieth. (1992) Boken i sin tur är baserad på en sann historia om när Gieth förlorade sin egen tvillingsyster. Jag har inte ...

Av Martina - 15 januari 2012 14:39

Hejsan!   Det var ett tag sen jag skrev här, men jag kanske ska börja igen. Det händer så mycket just nu. Jag går på Geijerskolan, litteratur- och skrivarprofilen (eller AL som det kallas). Det är väldigt roligt. Jag har mött många nya människo...

Av Martina - 26 oktober 2010 20:38

Hejsan! Den här dagen började tidigt, redan 6.00, det var beckmörkt ute, månen var uppe och stjärnorna lyste klart. Det var för att jag skulle till tandkliniken på Haga, Karlstad, 8.00. Igår kväll var jag alldeles hispig och trodde att jag skulle...

Av Martina - 11 september 2010 22:55

He.. (hostar)jsan (hostar igen) Nu är då min "nolle-vecka" över. Tråkigt nog missade jag den sista delen, som kunde ha blivit den roligaste.    I tisdags vaknade jag och kände hur ont i halsen och huvudet jag hade. Jaha, ingen skola, bara att sta...

Av Martina - 29 augusti 2010 21:52

Hejsan! I veckan har det hänt lite mer än vanligt för mig. I fredags gick jag på stan med Madde. Efter nån timme anslöt sig Sara och under dagen gick jag in i lite olika affärer. I en lampaffär hittade jag en vit plafond med Harry Potter tryck på! ...

Presentation

Omröstning

Tycker du det är roligt i skolan/på jobbet?
 Ja, det är min passion i livet!
 Det funkar väl...
 Nej, jag gör det för att bara överleva
 Jag varken studerar eller jobbar.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ En DamTuss Liv IRL med Blogkeen
Följ En DamTuss Liv IRL med Bloglovin'

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se